Arcfiatalításra lenne szükségem? 5 megfontolandó jel a kezelésre - 1stderm

Arcfiatalításra lenne szükségem? 5 megfontolandó jel a kezelésre

Arcfiatalítás

Idővel bőrünk elkezdi tükrözni életünk mindennapi stresszorait, valamint az elmúlt éveket. Amikor az öregedés látható nyomokat hagy rajtunk, az komoly csapást jelenthet az önbecsülésünkre és az általános boldogságérzetünkre. A 1stderm munkatársai ismerik a legjobb módszert arra, hogy az arcfiatalító kezelések segítségével Ön és bőre jobban nézzen ki, mint valaha.

Igényeljek arcfiatalító kezeléseket?

Arcfiatalító kezelésen gondolkodik? Sok nő és férfi küzd azért, hogy megtalálja a megfelelő szakorvost és időpontot olyan kozmetikai kezelésekhez, amelyek megfiatalítják és felfrissítik a megjelenését. Vannak, akik úgy gondolják, hogy nem éri meg a túl korai kezelés megkezdése, míg mások nem biztosak abban, hogy a megjelenéssel kapcsolatos aggályaik elég súlyosak-e ahhoz, hogy kozmetikai kezelést igényeljenek. De az igazság az, hogy a fiatalító kezelésre legjobb alkalom akkor van, amikor már nem elégedett a megjelenésével.

5 megfontolandó jel a kezelésre

Az öregedésnek 5 olyan jellegzetessége van, amelyek miatt a páciensek megfontolják a fiatalító kezelés igénybevételét. Függetlenül attól, hogy tünetei enyhék, közepesen súlyosak vagy súlyosak, a lenti tünetek bármelyike ​​jó jelzés arra, hogy megfontolandó egy arcfiatalító kezelés.

  1. Ráncok

Ráncok az arc szinte minden területén kialakulhatnak, bár az öregedés legjellegzetesebb tünetei az összefüggő ráncok, a homlokráncok, a homlok és a szemöldökök közötti ráncok, a mimikai ráncok, az orr és a száj körüli ráncok, valamint az áll körüli ráncok. A ráncok általában akkor alakulnak ki, amikor a bőr kollagéntermelése csökkenni kezd, ami a legtöbb felnőtt esetében a 40 és 50 közötti év.

  1. Fokozott bőr lazaság

A bőr lazasága a bőr fokozott elvékonyodására, szárazságára és lazaságára utal. A bőr lazasága leggyakrabban a szem alatt, a szemöldökön és az arcokon, különösen az arcüregekben fordul elő. Míg a bőr ernyedtsége hozzájárulhat a krónikus kiszáradáshoz, az életkor előrehaladtával fokozódó bőr lazaság szintén a bőr alatti bőrrétegek alacsony kollagén- és elasztinszintjének mellékterméke.

  1. Egyenetlen bőrtónus és textúra

Egyenetlen bőrtónus és textúra bármely életkorban előfordulhat, de leggyakrabban a 40 évesnél idősebbeknél észlelhető. Az egyenetlen bőrtónus a bőr arcszínének eltorzulása, ami azt jelenti, hogy rosaceája, törött hajszálerekből eredő pirosodása vagy egyéb bőrszínét befolyásoló problémája lehet. Az egyenetlen bőrtextúra általában a bőr szárazságára, valamint a bőrfelület érdes, göröngyös vagy gödrös textúrájára utal.

  1. Akne és aknés hegesedés

Az akne nem olyan probléma, amivel csak a fiatalok foglalkoznak. Az akne teljesen gyakori a 30-as és 40-es éveikben járó felnőtteknél, és különösen a hormonális aknés nőknél. A pattanások lehetnek fehér foltok, mitesszerek és megnagyobbodott pórusok is, amelyek nagy mennyiségű faggyút vagy olajat termelnek az arcon. Az aknés hegesedés a bőrfelület gödröcskés megjelenésére vagy „gödörnyomokra”, valamint a kitágult pórusokra és a gyulladás utáni hiperpigmentációra utal.

  1. Sötét foltok

A sötét foltok a bőrkárosodás jelei, amelyek végül megjelennek a bőrön. A sötét foltok és a napfoltok általában a védekezés nélküli napozás következményei, a foltok pedig a pattanásoktól a melasmáig, fokozott szeplőkig vagy új anyajegyekig terjedhetnek az arcon. A sötét foltok egyaránt megjelennek az idősebb felnőtteknél is.

Arcfiatalítás GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

Mit jelent az arcfiatalítás?

Az arcfiatalítás minden olyan kozmetikai kezelést jelent, amely megújítja a bőr felszíni megjelenését. A fiatalító kezelések jellemzően olyan felületes bőrproblémák kezelésére szolgálnak, mint a ráncok, sötét foltok, hegesedés és a bőr lazasága, amelyek minden a bőrrel kapcsolatos olyan problémák, amik a dermisz felső és középső rétegeiben fordulnak elő.

A fiatalító kezelés célja, hogy felélessze a szervezet természetes regeneráló képességét, különös tekintettel a bőr energiától való gyógyulására és új bőrsejtek felforgatására. A fiatalító kezeléseket úgy is felfoghatja, mint a felszíni bőrsejtek újjászületését, amely segíthet felfrissíteni megjelenését a fiatalos, ragyogó megjelenés érdekében.

Mennyi ideig tartanak a fiatalító kezelések?

Minden fiatalító kezelés változó ideig tartanak, attól függően, hogy a páciens hogyan reagál a kezelésre, és természetesen a végső eredmény elvárásaitól is.

Például a dermális töltőanyagok 6-18 hónapig tartanak a kívánt eredményt, míg a neurotoxin-kezelések általában 3-4 hónapig tartanak. Az arc- és peelingkezelések több hétig is eltarthatnak, néha kezelésenként 2-3 hónapig is. A lézeres kezelések és más energiaalapú kezelések az alkalmazott kezeléstől függően 3-6 hónapig vagy tovább is tarthatnak. A mikrotűs kezelések eredménye PRP-vel vagy anélkül pedig 1-3 hónapig tarthat.

Hogyan javíthatom az arcfiatalítás eredményeit?

Számos módon javíthatja bármely fiatalító kezelés eredményét. Valójában határozottan arra biztatjuk pácienseinket, hogy alaposan vigyázzanak bőrükre és egészségükre, hogy a legtöbbet hozzák ki az egyes kezelésekből. Néhány dolog, amit megtehet az eredmények javítása érdekében:

Bőrápolási termékek

A megfelelő bőrápoló termék használatával bármely öregedésgátló vagy bőrtökéletesítő kezelés hosszabb ideig tarthat. Ideális esetben vényköteles bőrápoló termékeket vagy OTC bőrápoló termékeket használjon fontos hatóanyagokkal, például AHA-val, retinollal vagy hialuronsavval. A bőrápoló termékek közé tartoznak a tisztítók, hidratálók, szérumok, hámlasztók és fényvédők.

Hidratáció

A megfelelő hidratálás az egyik legegyszerűbb dolog, amit megtehet bőre egészségének megőrzése érdekében. Teste vízre támaszkodik, hogy eltávolítsa a méreganyagokat a szervezetből, beleértve a bőrből származó méreganyagokat is, ezért bőrének kifejezetten szüksége van megfelelő hidratálásra a rugalmasság és a nedvesség megőrzése érdekében.

Alvás

Az alvás elengedhetetlen a bőr megjelenésének megőrzéséhez. Ha kialvatlanok vagyunk, nagyobb valószínűséggel jelentkeznek bőrünk szárazságára utaló jelek, pattanások és sötét karikák a szem alatt. A megfelelő pihentető alvás minden éjszaka segít tonizálni a bőrt, és biztosítja a kozmetikai kezelések tökéletes eredményét.

Honnan tudhatom, hogy melyik arcfiatalító kezelés a megfelelő számomra?

Nem biztos benne, hogy melyik bőrfiatalító kezelés felel meg Önnek és az esztétikával kapcsolatos problémáinak? Az első konzultáció során megvizsgáljuk bőrét, és áttekintjük az összes olyan kezelési lehetőséget, amely az Ön esztétikai problémáit és céljait kezelheti. Segítünk megtalálni az Ön számára legideálisabb kezelést vagy kezeléseket.

A bőrfiatalító kezelések jó jelöltjei közé tartozik minden olyan páciens, aki már nem elégedett a megjelenésével, beleértve azokat is, akiknek enyhe, közepes vagy súlyos megjelenési aggályai vannak. A bőrfiatalító kezeléseknél nincs korhatár vagy fizikai korlátozás, a kezelések túlnyomó többsége biztonságosan alkalmazható minden bőrtípuson és tónuson, beleértve a sötétebb arcszínt is. Ideális jelölt lehet a bőrfiatalító kezelésre, ha a következőket szeretné javítani:

  • Finom vonalak és ráncok
  • Sötét foltok
  • Foltok
  • Pattanás
  • Hegesedés
  • Kitágult pórusok
  • A bőr lazasága
  • A bőr szárazsága
  • Egyenetlen tónus és textúra
  • Nap által okozott károk

Frissítse fel megjelenését arcfiatalítással még ma!

Az öregedés elkerülhetetlen lehet, de az öregedés jeleivel való megbékélésnek nem kell annak lennie. Számos olyan arcfiatalító kezelés létezik, amelyek segítségével felfrissítheti megjelenését és visszafordíthatja a látható öregedés jeleit.
Kérjen tőlünk időpontot konzultációra arcfiatalító kezeléshez elérhetőségeink valamelyikén.

Megosztás: