Szem alatti táskák- így szabadultam meg tőlük műtét nélkül - 1stderm

Szem alatti táskák

így szabadultam meg tőlük műtét nélkül

Nagyon sokan keresik meg rendelőnket azzal, hogy tudunk-e valahogy segíteni megszabadulni a szem alatti táskáktól és hogy van-e valamilyen kezelés a szemhéjak felemelésére és a megereszkedett bőr összehúzására. Legtöbben, persze, szeretnék a műtétet valahogy elkerülni.

A szemkörnyék kezelése mindig nagy kihívás, hiszen ez az arc nagyon kényes területe. Mivel a bőr a szem körül vékonyabb, és ez a terület kevesebb kollagént és elasztikus rostokat tartalmaz, így legkorábban a szem körül jelennek meg az öregedés első jelei. Sokan már egészen fiatalon szembesülnek azzal, hogy megereszkedett a szemhéjuk. Az életkor előrehaladtával egyre inkább problémát jelenthet a szem alatti enyhe duzzanat, vagy puffadás is, az úgynevezett szem alatti táskák kialakulása.

Kevés olyan eljárás van, amivel ezeken a területeken műtét nélkül is nagyon szép eredményeket lehet elérni. A plazmatechnológiás kezelés a szemhéj műtétéhez hasonló eredményeket ad anélkül, hogy kés alá kellene feküdni.

A technológiáról

A plazma készülék fő feladata a kezelendő bőrfelszínhez közelítve, hogy a levegő anyagait és ionjait plazmaállapotba hozva azonnali energiát közvetítsen a bőr szöveteibe. Ez kis energia-kisülés formájában, látható fény és hőhatás kíséretében történik. A hőhatás 2000 Celsius fokos, hasonlóan a széndioxid lézeréhez. A bőr a kezelendő felületen elég, a mikrokeringés vérzés nélkül bealvad, kicsapódik védő réteget alkotva a kezelt felszínen, amely nagyjából egy hét után nyom nélkül eltűnik. A jól kontrollált plazma energia és hőhatás a bőrt összehúzza, kollagén képződést és öngyógyító folyamatokat indít be, a megereszkedett bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik.

Kinek ajánljuk ezt a kezelést?

A szemhéjplasztika (blepharoplasztika) alternatíváját kereső nőknek és férfiaknak, elsősorban a kis vagy középsúlyos szemhéj megereszkedések műtét nélküli kezelésére, szem környéki szemtáskák és a szarkalábak ráncainak csökkentésére.

A plazmakezelés alkalmazási területei:

 • felső szemhéj
 • szem alatti terület
 • szarkalábak, nevetőráncok
 • kis ráncok bárhol a testen, arcon
 • marionette ráncok
 • naso-labialis redő
 • májfoltok, szeplők
 • kis értágulatok, „borvirágok”
 • pigment foltok
 • aknés hegek összehúzása
 • hegek kezelése
 • sminktetoválások halványítása, felületes eseteiben eltüntetése.

Páciensünk beszámolója a plazmatechnológiás kezelés után

A szem alatti táskák már régóta sok szenvedést okoztak, emiatt mindig önbizalomhiányom volt, mert az emberek, ha rám néztek, mindig megjegyezték, hogy mennyire fáradtnak látszom. Tudtam, hogy ez műtéttel orvosolható, ugyanakkor ettől eléggé féltem, nem akartam kés alá feküdni, de eddig még nem találtam erre más alternatívát. 

Egy ismerősömtől hallottam a plazmatechnológiás eljárásról és felkerestem a 1st Derm Orvos-Esztétikai rendelőt. Amint beléptem és beszéltem Dr. Vraukó Béla plasztikai sebésszel, teljesen nyugodtnak éreztem magam, egy részletes konzultáció keretében elmagyarázta nekem a kezelés teljes folyamatát.

Maga a kezelés nem volt fájdalmas, mivel érzéstelenítő injekciót kaptam, és az eljárás nagyjából 1 órát vett igénybe. A felépülési idő körülbelül 6 nap volt, a kezelés után a terület nagyon fel volt dagadva. Miután lement a duzzanat, az ismerőseim is csodálkoztak, hogy csak 1 kezelés is milyen eredményes volt. A táskák eltűntek, és a bőr valóban megfeszült, újra kinyílt a szemem és ez még a kezelés után jó pár hétig folyamatosan csak javulni fog!”

Amennyiben bejegyzésünk felkeltette érdeklődését, és Önt is érdekelné a plazmatechnológiás kezelés, forduljon hozzánk bizalommal!

Az alábbi elérhetőségén várjuk megkeresését:

Telefon: +36 30 665 6699

Címünk: Budapest – 1133, Hegedűs Gyula u. 91.

Megosztás: