Hyaluronsavas ajaknagyobbítás - 1stderm

Hyaluronsavas ajaknagyobbítás

Az ajaknagyobbítás fiatalítja az arcot, a teltebb ajak érzékibb, üdébb látványt nyújt. Ezzel a kezeléssel a vékony, esetleg aszimmetrikus ajkak mérete és formája is korrigálható.

Az ajkak teltsége, szimmetriája fokozza az arc szépségét, ezért az ajakfiatalítás, ajakfeltöltés népszerűbb beavatkozásnak számít. Az ajakfeltöltés során az ajkak teltségét, kontúrját, formáját és a szimmetriát javítjuk hyaluronsavval, ami általános eljárás, de nagy hozzáértést igényel.

Az injekciós hyaluronsavas ajakfeltöltéssel pár percen belül látványos eredmény érhető el, újból fiatalságot, üdeséget kölcsönözve arcunknak.

Felépülési idő: Nincs
Fájdalom: ●○○○○
Kezelési idő: 30 perc

A kezelést megelőző konzultáción testreszabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. A konzultáció során szakképzett orvosaink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

Tisztítás és fertőtlenítés.  Ezután a kezelés elvégzése, mely során a hialuronsavas feltöltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Mindez 30-60 percet vesz igénybe.

A kezelés után előfordulhat:

 • Bőrpír a kezelési területen, amely általában 24 órán belül megszűnik
 • A kezelési terület duzzadása, amely általában három-hét napon belül megszűnik
 • Kisebb hematóma, bevérzés a szúrás helyén, amely általában 3-7 nap alatt felszívódik
 • Érzékenység, amely általában két-öt nap alatt megszűnik, az idővel javulva
 • Lokális fájdalom, enyhe vagy közepes, általában két-öt nap alatt megszűnik, az idővel javul

A Hyaluronsavas ráncfeltöltést követően javasolt a kezelt terület hűtése 1-2 napig, mely elősegíti az esetleges duzzanat visszahúzódását. Az injekció beadásának helyét tisztán kell tartani. Közvetlenül a kezelés után az arckezeléseket, a terület nyomkodását, masszírozását kerülni kell. Az első 24 órában a túlzott testmozgást és hőhatást, valamint szolárium, szauna használatot kerülni kell.

 • Allergia
 • Fertőző bőrbetegség, herpesz
 • Terhesség és szoptatás
 • Bizonyos gyógyszerek szedése
 • Alvadási zavarok
 • Autoimmun betegsége

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz