Műtét nélküli injekciós zsírbontás, Aqualix - 1stderm

Műtét nélküli injekciós zsírbontás, Aqualix

Biztonságos és hatékony alakformáló kezelés, aminek célja nem a testsúly nagymértékű csökkentése, hanem az olyan lefogyhatatlan zsírlerakódások éltüntetése, amelyek ellenállnak az étrendnek, testmozgásnak, vagy amelyek ösztrogén aktivitással kapcsolatosak.Az Aqualix az egyetlen erre a célra engedélyezett gyógyszer, a nem kívánatos zsírpárnába injekciós tűvel bejuttatva lokális fogyást okoz. A hatóanyag fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen is előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát. Az így kiszabadult zsírt a nyirok rendszer összegyűjti és a vénákon át a májba kerülnek lebontásra, majd természetesen úton kiürülésre.

Ez a zsírleszívás alternatívája olyan betegek számára, akik nem akarnak műtéti beavatkozást. A kezeléssel elért eredmények a megfelelő étrend és testmozgás mellett hosszantartók, hiszen a kezelés helyén a zsírsejtek megsemmisülnek. Szinte bármilyen területen alkalmazható a felesleges zsírpárnák eltűntetésére, ilyen terület lehet a toka, felkar, nyaki és háti redők, has, derék, csípő külső felszíne az ún. bricsesz, külső és a belső comb, lovagló nadrág és térdek belső oldalán lévő zsírdepók.

A kezelés általában 4 alkalomból áll 21-24 naponta, a hatás a negyedik kezelés után már jól látható. Jellemzően 3-6 kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Fokozott vízfogyasztás és nyirokmasszázs terápia ajánlott a kezelés után.

Felépülési idő: Nincs
Fájdalom: ●●○○○
Kezelési idő: 30 perc

A kezelést megelőző konzultáción testre szabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. az orvos felméri, hogy mely területeket lehet kezelni, és hogy hány kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

A kezelés során a hatóanyagot közvetlenül a zsírszövetbe injekciózzuk be, területenként 2-4 szúrással. Mivel a hatóanyag érzéstelenítőt is tartalmaz, ezért a kezelés csak minimális fájdalommal jár. Egy kezelés kb. 20-30 perces, az injekcióhoz kevert Lidocain miatt kis kellemetlenséggel jár csak.
A kezeléseket 3-4 hetente lehet ismételni, a felépülési idő nagyon rövid.

A kezelés mellékhatása lehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt területen feszítő fájdalom érzet, kipirosodás, ami pár nap alatt megszűnik. Nagyon ritkán előfordulhat szubkután csomósodás. Különösen az alhasi, comb körüli terület kezelésekor léphet fel elnehezedő érzet, ezt bandázs, szorító ruhák viselésével csökkenthetjük.

Az Aqualyx zsírbontó kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, kriokezelés a területen. Ezenkívül kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. A kezelést követően 1 napig nem javasolt kozmetikumot használni a kezelt területen és pár napig célszerű kerülni a szolárium, szauna használatát és a napozást.

A kezelés nem alkalmazható terhesség és szoptatás alatt, 18 év alatt és 60 év felett, lipodisztrófia,  illetve súlyos krónikus betegség esetén.

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz