New Cell (plasmagel) terápia - 1stderm

New Cell (plasmagel) terápia

Olyan bőrregenerációt segítő kezelés, melynek során a szervezet saját regenerációs mechanizmusait aktiváljuk. Hatására a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, és a ráncok kisimulnak.

Felépülési idő: 1-2 nap
Fájdalom: ●●○○○
Kezelési idő: 45 perc (+ 30 perc érzéstelenítő krém felvitele kezelés előtt)

A kezelést megelőző konzultáción testre-szabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. A konzultáció során szakképzett orvosaink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

  • Allergia
  • Fertőző bőrbetegség, herpesz
  • Terhesség és szoptatás
  • Bizonyos gyógyszerek szedése
  • Alvadási zavarok
  • Autoimmun betegsége

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz