Orvosi mezoroller kezelés / Kollagén indukció mezorollerrel - 1stderm

Orvosi mezoroller kezelés / Kollagén indukció mezorollerrel

Csökkentsd a ráncokat, halványíts a májfoltjaidon és tedd újra feszessé a bőröd. Az orvosi dermaroller kezelés alkalmas olyan bőrhibák mérséklésére is, mint az aknés hegek és tág pórusok.

Orvos által végzett mikrotűs terápiás kezelés hatékony megoldás a kollagén szintézis és a bőrfeszesség fokozására. A dermaroller egy kézi eszköz, hengerre erősített tűk sokasága. Kinézetre olyan, mint egy mini festőhenger tűkkel. Egy roller fejen 200-tól 540 darab tűt találunk, 0,5 mm-től 2 mm hosszúságig. Az orvosi mikró tűs kezelési technika segíti a bőr erősítését azzal, hogy több ezer mikroszkopikus méretű csatornát hoz létre a bőrben, ezáltal készteti a szervezet öngyógyító folyamatait arra, hogy új szövetet képezzen, több kollagént és elasztint termeljen, megújuljon.

Ez már önmagában is fiatalosabbá, pihentebb kinézetűvé teszi a bőrt, de ezt a kezelést kiegészíthetjük különböző orvosi tisztaságú steril hatóanyagok bevitelével(mezoterápia) és ezzel fokozhatjuk a kezelés eredményességét. Ezek a problémának megfelelő hatóanyagok a dermaroller által szúrt kis csatornákon keresztül bejutnak a bőr kellő mélységébe, közvetlenül az adott bőrproblémákért felelős sejtekhez.

Milyen problémákra ajánljuk a dermaroller kezelést? 

  • aknés, műtéti hegek kezelésére
  • száraz bőr kezelésére, ráncok megelőzésére
  • kialakult ráncok halványítása (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
  • bőrfeszesítés, lifting kezelés,
  • bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
  • terhességi csíkok, elhízási csíkok mérséklésére
  • narancsbőr csökkentésére,
  • tág pórusok, atrófiás hegek kezelésére
Felépülési idő: Nincs
Fájdalom: ●○○○○
Kezelési idő: 20 perc (+20 perc bőr érzéstelenítés)

A kezelést megelőző konzultáción testreszabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. A konzultáció során szakképzett orvosaink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

A kezelést felszíni bőr-érzéstelenítésben végezzük fájdalomcsillapító krém (Emla kenőcs, Lidocain krém) bedörzsöléssel 2×20 percig. A kezelés önmagában is hatékony, de még hatásosabbá tehető orvosi tisztaságú steril hatóanyagok bevitelével(mezoterápia). Optimális eredmény elérése érdekében 7-12 kezelésből álló kúra szükséges fél éven belül, egy vagy két hetente ismételve, melynek eredménye egy-másfél évig tarthat.

Nagyon száraz, ráncos, elöregedett bőr esetén ez nem garantálható minden esetben, ezért előfordulhat, hogy némely páciensnél több kezelésre is szükség lehet, mivel a kezelések eredményessége egyénenként különböző. Bőrfiatalító hatása fokozatosan, néhány hét alatt alakul ki.

Az arckezelés után rövid ideig tartó bőrpír és pirosság, átmeneti, enyhe duzzanat alakulhat ki. A kezelt területen levő esetlegesen fellépő duzzanatot érdemes 1-2 napig jegelni, hűteni.

Nem ajánlott a Dermaroller kezelést elvégezni bizonyos gyógyszerek szedése esetén, hormonális és véralvadási zavarok esetén, valamint keloid-hajlam és aktív akné esetén.

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz