Zsírbontó tokakezelés - 1stderm

Zsírbontó tokakezelés

Műtéti beavatkozást nem igénylő zsírbontó injekciós kezelés, ami az áll alatti zsírszövet bontására és a bőr feszesítésére szolgál. Könnyen, gyorsan, műtét nélkül megszabadulhatsz a már rég óta zavaró tokától.

A módszer kizárólag képzett orvos által alkalmazható, személyre szabott injekciós kezelés, melynek hatóanyaga megbontja a toka zsírsejtjeit. A hatóanyag fokozatosan felszabaduló, a szervezetben természetesen is előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz, mely lebontja a zsírsejtek falát. Az így kiszabadult zsírt a nyirok rendszer összegyűjti és a vénákon át a májba kerülnek lebontásra, majd természetesen úton kiürülésre.

A kezelés mellékhatása lehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt terület fájdalmassága, elnehezedése, kipirosodás (2 óra-2 nap), ritkán szubkután csomósodás. Az esetleges véraláfutásokat Arnica krémmel javasolt kezelni. A duzzanat általában 48 órán belül csökken, de akár egy hétig is eltarthat, javasolt, hogy a bőrt jegelje és pihenjen. A legjobb eredmény elérése érdekében két-három kezelés ajánlott egy hónapos időközönként. sok más kozmetikai kezeléshez hasonlóan, öt-hat hétbe telik, amíg észreveszi a hatásokat.

Felépülési idő: 1-2 nap
Fájdalom: ●●○○○
Kezelési idő: 30 perc (+ 20 perc érzéstelenítő krém felvitele kezelés előtt)

A kezelést megelőző konzultáción testre-szabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. az orvos felméri, hogy mely területeket lehet kezelni, és hogy hány kezelésre van szükség a kívánt eredmény eléréséhez. Teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

A kezelés során a hatóanyagot közvetlenül toka és az áll alatti területen injekciózzuk be A szúrások száma és a felhasznált hatóanyag mennyisége az elbontandó zsír mennyiségétől függ.
Minimum 2 kezelés szükséges. Az első kezelés után a zsírbontó folyamat elindul a szervezetben, de látványos eredményt a második kezelés után láthatunk. A kezelések között 6-8 hétnek kell eltelnie.

A kezelés mellékhatása lehet az injekciózott terület átmeneti megduzzadása, a kezelt területen feszítő fájdalom érzet, pirosodás jelentkezhet, ami pár nap alatt megszűnik. Jelentkezhet a nyak területén zsibbadás, átmeneti érzéketlenség. Az kezelés után 5 napon át nem végezhető masszázs, rádiófrekvenciás kezelés, kriolipolízis a területen. Ezenkívül kerülni kell az intenzív fizikai tevékenységeket, sportolást. A kezelést követően 1 napig nem javasolt kozmetikumot használni a kezelt területen és pár napig célszerű kerülni a szolárium, szauna használatát és a napozást.

A kezelés nem alkalmazható terhesség és szoptatás alatt, súlyos krónikus betegség esetén, lázzal járó betegség alatt, illetve, ha a kezelendő területen gyuladásos folyamatok állnak fent.

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz