Rólunk - 1stderm

1stDerm

Az önbizalom új szintje

1stDerm orvos esztétikai szalonunkban büszkék vagyunk arra, hogy testreszabott kezeléseinkkel növeljük vendégeink önbizalmát és segítünk megőrizni természetes szépségüket.

Elsődleges szempont számunkra, olyan hatékony és biztonságosan komplex eredmények elérése, amit a külső és belső egyensúly megteremtésével valósíthatunk meg. Ezt biztosítja számunkra valamennyi orvosunk, arc és testkezelőnk, szépségterapeutánk és menthal expertünk.

A mi stúdiónkban először Európában beindítjuk a mentális foglalkozásokat a beavatkozások mellett. Ez az egyedülálló program lehetővé teszi, hogy a kezelés előtt, mentál rejuvenációs szakértőnk segítségével feltárhatjuk a páciens belső lelki akaratait és ezzel segítünk abban, hogy a beavatkozás még sikeresebb és maximálisan hatékony legyen.

A prémium és testreszabott orvosi esztétikai stúdiónkat azzal a céllal hoztunk létre, hogy vendégeinkkel együttműködve egy igazán személyre szabott és biztonságos élményt nyújtsunk, és segítsük őket abban, hogy önbizalmukat visszanyerve a lehető legjobban nézzenek ki.