Szuper RF-High tech zsírbontás - 1stderm

Szuper RF-High tech zsírbontás

A SZUPER RF egy forradalmian új rádiófrekvenciás készülék, amely szelektíven célozza meg a testet hőenergiával, hogy eltávolítsa a nem kívánt zsírsejteket. Ezzel az egyedülálló technológiával lebomlanak a zsírsejteket, amelyeket a test természetesen módon az idő múlásával kiürít.

A műtét nélküli SZUPER RF egy fantasztikus non–invazív kezelés, ami nem jár műtéttel és fájdalommal, nincs felépülési idő és segítségével jelentős zsírcsökkenés érhető el a test középső részén kialakult makacs zsírpárnák csökkentésére, has és combok formálására. Az eszközt úgy tervezték, hogy egyszerre tudjunk nagy területet kezelni, anélkül, hogy a panelek a testhez érnének. Ráadásul, mivel a panelek nem érintkeznek közvetlenül a bőrrel, a kezelés rendkívül biztonságos, meglehetősen kényelmes, felépülési idő és jelentős mellékhatások nélkül.

Hogyan működik?

Egyedi termikus profil alapján a gép segítségével a kezelendő terület nagyfrekvenciás elektromos mezőben kerül, amely csak kifejezetten a mélyebb szöveteket és rétegeket érinti. A hőmérséklet csak a célszövetben emelkedik, miközben a környező szövet védett marad a magas hőmérséklettől.

Nagyon szeretjük ezt a kezelést, mert:

• Szuperhatékony fájdalommentes zsírcsökkentő kezelés a has és a comb területére fókuszálva

• Centikben mérhető, látványos eredményeket kapunk

• Biztonságos, hiszen az eljárás tudományosan bizonyított és klinikailag tesztelt

• Rövid, kényelmes 45 perces ülés, eközben relaxálhatunk

• Nagy területek kezelhetők minden alkalommal

Klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a SZUPER RF, a makacs zsírsejtek eltávolításában legalább 50% -kal hatékonyabb, mint a piacon lévő bármely más non- invazív eszköz. A kezelésnek a fő előnye más testformáló terápiákhoz képest, a kényelem. Általában csak a meleget érzékeljük a kezelt területen, amely a kezelés után még néhány óráig tarthat.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz