MESORGA BIOREJ - 1stderm

MESORGA® BIOREJ egyenesen Milánóból

3 kezelés 1-ben a legújabb olasz hyaluronsav alapú kollagénstimuláló töltőanyaggal

MESORGA® BIOREJ egyenesen Milánóból

3 kezelés 1-ben a legújabb olasz hyaluronsav alapú kollagénstimuláló töltőanyaggal

Hyaluronsavas bőrmegújító és bőr-újramodellező kezelés

A Hyaluronsav és aminosavak használatával kapcsolatos összes tanulmány és tapasztalat szintézise alapján a Mesorga megalkotta a Biorej® steril injekciózható töltőanyagot, amely a CD44 receptorok aktiválása által okozott biostimuláción alapszik, és valódi bőrregenerációt eredményez.

Hyaluronsavat tartalmaz, amelyek a kollagénrostok építőkövei. A hyaluronsav elengedhetetlen a bőr hidratáltságához, rugalmasságához, feltölti a bőrt, kisimítja a ráncokat.

Olyan receptorokat tartalmaz, ami a hyaluronsavhoz kapcsolódva beindítja és felgyorsítja a szervezet saját kollagéntermelését.

Olyan esszenciális aminosavakat tartalmaz, amelyet a szervezet nem tud megtermelni, azonban a kollagéntermelés számára elengedhetetlen. Ezzel a készítménnyel direkt bevihető.

1 kezelés, 2 hatás:

Azonnali hidratáló, bőrmegújító
Hosszútávú hatás a szervezet saját kollagén termelését növeli

Untitled design

Hyaluronsav:

A hyaluronsav a poliszacharidok közé tartozó vegyület minden szövetünkben, így a bőrben is megtalálható, idővel azonban csökken a mennyisége. A hyaluronsav hatásáról már nagyon sokat hallottunk, amit nagyszámú tudományos kutatási eredmény támaszt alá. A hyaluronsav felelős a bőr rugalmasságáért. Nagyon nagy mennyiségű vizet képes megkötni, volument és rugalmasságot biztosít a szöveteknek.

Miért fontosak az aminosavak?

Szervezetünkben elegendő mennyiségű és minőségű fehérjére van szüksége, a fehérjék pedig aminosavakból épülnek fel. A húsz aminosavfajtából tizenegyet szervezetünk elő tud állítani, de a maradék kilencet, az úgynevezett esszenciális aminosavakat nem tudja előállítani, táplálkozással és egyéb módon tudjuk bevinni. Fontosak bőrünk számára az öregedési folyamat szempontjából is, hiszen lassítják a ráncok kialakulását, sokáig feszesen, egészségesen tartják a bőrt.

MESORGA® BIOREJ

A MESORGA® BIOREJ valójában teljes egészében 20-38 monomerből álló hyaluronsavból és  kollagén, elasztin és glükózaminoglikán aminosavaiból áll: ezek közül a leucin és az izoleucin két olyan esszenciális aminosav, ami az elasztikus rostokban van és amelyet szervezetünk nem tud önmagában megtermelni, amelyről ismert, hogy  alapvető szerepet játszik a kollagén termelésben és felelősek a szövetek reprodukciójáért; továbbá a többi aminosavval, a glicinnel és prolinnal való kombináció segít javítani a bőr megjelenését a hidratáltság, feszesség és rugalmasságát.

Milyen aminosavakat tartalmaz?

A lizin alapvető szerepet játszik a kollagén termelésben, lelassítja a ráncok kialakulását, és sokáig feszesen, egészségesen tartja a bőrt.

A valin szükséges a bőr normál működéséhez, és nagyon fontos bőrünk szöveteinek erőssége szempontjából.

A ciszteint a létfontosságú antioxidáns, a glutánion (glutamát, cisztein és glicin tripeptide) előállítására használják a bőr méregtelenítésére mindenféle szennyeződéstől és oxidatív stressztől.

Az alanin és a szerin a nem esszenciális aminosavak részei, vagy inkább azoké, amelyeket szervezetünk képes előállítani, de amelyek mégis fontosak:

 • Alanin a B-vitamin előállításához, mint gyulladáscsökkentő, valamint a szervezet méregtelenítésének elősegítésére;
 • Szerin, amely hozzájárul a globulinok és antitestek termeléséhez, és nagyon fontos természetes hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik.

Az akció időtartama: 2022.06.01-07.01.

Add meg a telefonszámod és visszahívunk!

   

  Rólunk

  Több évtizedes szakmai tapasztalat 100%
  Magasan képzett szakorvosok 100%
  Legmodernebb technológia 100%
  Átlátható árak 100%
  Teljes diszkréció 100%

  Orvos-esztétikai szalonunkban büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott kezeléseinkkel növeljük vendégeink önbizalmát és segítünk megőrizni természetes szépségüket.

  Elsődleges szempont számunkra, olyan hatékony és biztonságosan komplex eredmények elérése, amit a külső és belső egyensúly megteremtésével valósíthatunk meg. Ezt biztosítja számunkra valamennyi orvosunk, arc és testkezelőnk, szépségterapeutánk és menthal expertünk.

  Budapest XIII. kerületében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, igényesen kialakított, patinás szalonunkban várjuk vendégeinket.