Sisthaema kezelés - 1stderm

Sisthaema® bőrregeneráció

A hyaluronsav új generációja erre az anyagra kidolgozott bio tense bőrfeszesítő technikával

XXI. századi arcfiatalítás azonnali, tartós eredménnyel, szinte fájdalommentesen!

Egy professzionális eljárás egyenesen Olaszországból, ami képes megállítani és visszafordítani a bőr öregedését! Olvasson tovább, és ismerje meg a Sisthaema kezelés lehetőségeit!

MIT FOGsz TAPASZTALNI?

A SISTHAEMA HEVO T® bőrregenerációs technológiájának segítségével azonnali fiatalító hatást fogsz tapasztalni, majd ez a bioregeneráció a kezelést követően még hetekig aktív marad, és fokozódó hatásokat fejt ki.

Amikor a szisztémás bőrregeneráció megtörténik, bőröd elkezd regenerálódni és új III-as típusú kollagénrostokat termel. Ez a folyamat természetes lifting hatást eredményez. A SISTHAEMA HEVO T® exkluzív kombinációja más lineáris hyaluronsav alapú termékekhez képest sokkal több vizet képes magához vonzani, erőteljesen javítva így a bőr mélyhidratáltságát.

A SISTHAEMA HEVO T® az egyetlen termék, amely képes valódi bőr bioregenerációt beindítani, és a folyamatos és hosszan tartó hatások révén természetes módon fiatalítja bőrünket. A SISTHAEMA HEVO T®-ben található hyaluronsav a létező legtisztább, így a legalacsonyabb endotoxin szinttel rendelkezik. Ennek köszönhetően a kezelés szinte egyáltalán nem jár mellékhatásokkal.

Mitől olyan különleges a SISTHAEMA HEVO T®?

A hyaluronsav mellett megtalálható a trehalóz, egy cukorszerű molekula, amely képes megvédeni a hyaluronsavat a természetes lebomlási folyamatoktól, lehetővé téve fennmaradását és sokkal hosszabb ideig tartó hatását, mint a többi, nem térhálós hyaluronsav alapú injekciós készítmény.

A trehalóz lenyűgöző mennyiségű vizet is képes magához vonzani, így hosszan tartó feszesítő és hidratáló hatást kölcsönöz a bőrnek.

SISTHAEMA HEVO T® a Selective Spectrum Technology (SST) fejlett gyártási eljárással rendelkezik, amely különböző térbeli elrendezésű molekulatömeg-tartományokat azonosít, így kiválasztja a célnak legmegfelelőbbet (bioregeneráció), maximalizálva a végtermék hatékonyságát.

hogyan zajlik a kezelés?

SISTHAEMA HEVO T® többféle befecskendezési technikával is beadható. A termék lifting és regeneráló tulajdonságainak fokozására egy specifikus és exkluzív injekciós technikát fejlesztettek ki, a TENSE TECHNIQUE-t, amely az arc szöveti lazaságának kritikus pontjait kezeli, természetes lifting hatással visszaállítva önmaga megfiatalított változatát.

A hyaluronsavat a szervezet feldolgozza, részekre bontja. Bizonyos darabjai a bőr specifikus darabjaihoz kapcsolódnak, beindítják a sejtek  kollagéntermelését, főleg a III-as típusút, vagy fiatal kollagén termelődését.

Az injekció beadásával kapcsolatos fájdalom nagy részét tű okozta. A SISTHAEMA HEVO T beadása a legvékonyabb tűvel történik. A speciális Tense technika miatt a beadási pontok száma is kevesebb, mint a hagyományos termékek esetében.

Vékonyabb tű + kevesebb beadási pont = Kisebb fájdalom

Az akció időtartama: 2022.06.01.-07.01.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!

   

  Rólunk

  Több évtizedes szakmai tapasztalat 100%
  Magasan képzett szakorvosok 100%
  Legmodernebb technológia 100%
  Átlátható árak 100%
  Teljes diszkréció 100%

  Orvos-esztétikai szalonunkban büszkék vagyunk arra, hogy személyre szabott kezeléseinkkel növeljük vendégeink önbizalmát és segítünk megőrizni természetes szépségüket.

  Elsődleges szempont számunkra, olyan hatékony és biztonságosan komplex eredmények elérése, amit a külső és belső egyensúly megteremtésével valósíthatunk meg. Ezt biztosítja számunkra valamennyi orvosunk, arc és testkezelőnk, szépségterapeutánk és menthal expertünk.

  Budapest XIII. kerületében, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen, igényesen kialakított, patinás szalonunkban várjuk vendégeinket.