Anyajegy és bőrrákszűrés - 1stderm

Anyajegy és bőrrákszűrés

Bőrgyógyászunk részletes és kiterjedt és precíz vizsgálatot végez az egész test bőrelváltozásairól.

Mik azok az anyajegyek?

Anyajegy és bőrrákszűrés

Az anyajegyek pigmentképző nevus-sejtek felhalmozódásai (a bőr vagy nyálkahártya jóindulatú fejlődési rendellenessége) amelyek különböző, általában barna foltokat vagy kiemelkedő képleteket alkotnak a bőrön.

Az anyajegyek születéskor a test bármely részén megjelenhetnek, és általában orvosilag ártalmatlanok. Az anyajegyek kialakulását nemcsak a genetikai adottság és a bőrtípus (minél világosabb a bőr, általában annál gyakrabban jelennek meg anyajegyek), hanem a bőr napozásának mértéke és intenzitása is befolyásolja. Az anyajegyek egy életen át szaporodhatnak és változhatnak.

Miért fontos a rendszeres ellenőrzés?

Mivel az anyajegyek rosszindulatúan elfajulhatnak,így pl. melanomát okozhatnak, ezért rendszeresen ellenőrizni kell őket, különösen, ha megváltoznak.

Ezért javasoljuk a rendszeres, éves anyajegyszűrést. A bőrfelületet, beleértve a fejbőrt és a nyálkahártyákat is át kell tekinteni.A vizsgálat átlagosan 15-30 percet vesz igénybe.

Természetesen az ártalmatlan anyajegyek eltávolítását is kínáljuk, amelyek esztétikailag zavaróak. Ha a szakorvos a műtéti eltávolítást orvosi okokból, azaz rákos gyanús bőrelváltozás esetén szükségesnek tartja, azt haladéktalanul elvégzzükk, és az eltávolított sejtanyagot szövettanilag megvizsgáljuk.

Professzionális kezelés tapasztalt bőrgyógyász által

Beteg-orientált kezelési koncepció

Tapasztalt bőrgyógyászunk a bőrbetegségek diagnosztizálása és kezelése során pácienseinkre szabott terápiás koncepciót dolgoznak ki.

Részletes konzultáció

Nagy jelentőséget tulajdonítunk a részletes konzultációnak, ezért szánunk időt egy részletes kezdő konzulrációra, amely során minden információt megkap a diagnózisról, a kezelésről, a kezelési lehetőségekről és a kezelés menetéről, és amely során minden kérdésére választ kap.

Legújabb technológia

A diagnózis és a kezelés optimalizálása érdekében szakorvosunk folyamatos továbbképzésen vesz részt, és ismerik a legújabb kezelési módszereket. Rendelőnk modern eszközökkel van felszerelve, így pácienseink kezelését a legújabb tudományos és műszaki ismeretek alapján végezzük el.

Vedd fel velünk a kapcsolatot most!