Botox ránctalanító kezelés - 1stderm

Botox ránctalanító kezelés

Nagyon gyors és hatékony injekciós kezelés, ami kisimítja a mimikai ráncokat és megjelenésünk újra friss és fiatalos lesz.

Mimikai ráncok kisimítása, eltűntetése Botoxal

A botulinum toxin, más néven botox, népszerű választás a frissített és fiatalos megjelenésért. Az arc felső részén alkalmazzák, a homlok, a glabella, és a szem környékén található ráncok csökkentésére. A felhasznált hatóanyag, a Chlostridium Botulinum nevű baktérium által előállított anyag az arcbőrbe juttatva fejti ki hatását, lebénítja azokat, ennek következtében a ráncok kialakulásáért felelős mimikai izmok működése megszűnik, azonban a többi mimikai izom működésére nincs hatással, azaz a ráncok kisimulnak, viszont az arc természetes mimikája megmarad. A mimikai ráncok kezelésére alkalmas, amelyek a túlzott ráncolás következtében alakulnak ki.

A botox kezelés előnye, hogy gyakorlatilag pillanatok alatt elvégezhető. A terület nagyságától függ, hogy hány szúrásra van szükség; helyükön kis piros pöttyök maradnak, amelyek hamar elmúlnak. A kívánt hatás néhány nap alatt alakul ki, és néhány hónapig tart, ahogy a hatóanyag lebomlik, ezért a tartós eredmény érdekében időnként meg kell ismételni. Többször ismételve a botox hatása összeadódik, és a kezelés eredménye egyre tovább tart.

Felépülési idő: Nincs
Fájdalom: ●○○○○
Kezelési idő: 15 - 30 perc

A kezelést megelőző konzultáción testreszabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. A konzultáció során szakképzett orvosaink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

Maga a beavatkozás pár percet vesz igénybe. A kezelendő felület alapos fertőtlenítése után a botoxot nagyon vékony tűvel juttatjuk a kívánt izomba, mely gyakorlatilag semmilyen fájdalommal nem jár.
A kezelés hatása 2-4 nap múlva vehető észre, a végleges eredmény azonban 14 nap múlva alakul ki. A hatása egyéntől függően 3-6 hónapig áll fenn, majd ez után az izommozgás teljes mértékben visszaáll.

A kezelt területen levő esetlegesen fellépő duzzanatot érdemes 1-2 napig jegelni, hűteni. Érdemes a kezelés után izommozgást (grimaszolni) végezni, mely elősegíti az anyag megfelelő eloszlását. Szemkörnyéki terület kezelése után 2-3 óráig ne feküdjön le! Gondoskodjon a megfelelő fényvédelemről, 1-2 napig kerülje az extrém meleget, hideget, a napozást, szauna, szolárium használatát, a kozmetikai kezeléseket, erős izzadásal járó sport és egyéb tevekénységeket

A botox terápia nem végezhető aktív bőrbetegségek esetén, idegrendszeri betegségek esetén, terhességnél, szoptatás alatt.

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz