Bye cellulite- Hibrid technológiás cellulit eltávolítás - 1stderm

Bye cellulite- Hibrid technológiás cellulit eltávolítás

A cellulit eltávolításának ez a megközelítése két esztétikai technológiát ötvöz – a fókuszált unipólusú elektromágneses hullámot és a vákuumot.

Ezzel a fantasztikus technológiával rendívül gyors és hatékony eredményeket érhetünk el a makacs cellulitok eltávolításában és bőrfiatalításban.

A thermo rádiófrekvenciás technológia, szabályozott hőhullámhosszokat használ a makacs zsírsejtek célzására és zsugorítására. Az unipoláris RF képes behatolni a dermisbe és serkenteni a kollagéntermelést, miközben meghúzza a meglévő kollagén- és elasztinszálakat. Ez a fókuszált unipoláris elektromágneses hullám felgyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét, lehetővé téve számukra, hogy biztonságosan kiürüljenek a nyirokrendszeren keresztül. Ezzel a kezeléssel feszesítjük a bőrt, csökkentjük a körméretet, miközben erősödik a kötőszövetünk.

A vákuum technológia a bőr legmélyebb rétegeihez elér, igy hatékonyan távolítja el a cellulitot és ezzel egyidejűleg felerősíti az unipoláris elektromágneses hullám hatását a maximális eredmény érdekében.

A kezelés előnyei:

  • Csökkenti a cellulitot
  • Feszesíti a bőrt és csökkenti a körméretet
  • Stimulálja a kollagéntermelést
  • Erősíti a kötőszövetet

Ez a szuper intenzív cellulit eltávolító kezelés teljesen fájdalommentes és nem igényel műtéti beavatkozást. Már egy kezelés után észrevehetően kisimulnak a gödröcskék és látványosan javul a cellulit. A kezelés további előnye, hogy feszesíti a megereszkedett bőrt a sima és puhább textúra érdekében.  A Bye Cellulite tökéletes kezelés mind a felszíni, mind a mélyebb bőrréteg állapotának javítására.

Időtartam:  40-60 perc
Ajánlott kezelésszám: 2-3
Ajánlott gyakoriság hetente

 

A kezelés enyhe kellemetlenséggel jár csak, erős hőhatás tapasztalható csupán. A kezelést követően kipirosodás előfordulhat, mely pár órán belül elmúlik.

A kezelés után azonnal simább, feszesebb bőr, az újra strukturálódás azonban több hetet vesz igénybe.

A kezelt területet érdemes kezelés előtti napon leborotválni. A kezelés napján semmilyen kozmetikum ne legyen a bőrön. A kezelést követően kötelező a nagyon magas folyadékfogyasztás a zsírsejtek tartalmának kiürülése miatt.

Kezelési idő: 40-60 perc

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz