Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arckontúrozás - 1stderm

Hyaluronsavas ráncfeltöltés, arckontúrozás

A Hyaluronsavas ráncfeltöltéssel nagyon látványos eredményeket érhetünk el. Arcunk megfiatalodik, feszes és hidratált lesz. A ráncok halványulnak, a bőr kisimultabb és üdébb lesz.

Az elveszett volumen pótlása- Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Manapság az egyik leggyakrabban használt eljárás a hialuronsavas töltőanyaggal történő arcfiatalítás.
A zsírszövet csökkenéséből adódó volumenhiány pótlásával és egyúttal megemelésével visszaállítható az arc fiatalosabb, harmonikusabb megjelenése.

A hyaluronsav a poliszacharidok közé tartozó vegyület minden szövetünkben, így a bőrben is megtalálható, idővel azonban csökken a mennyisége. A hyaluronsav felelős a bőr rugalmasságáért, nagyon nagy mennyiségű vizet képes megkötni, volument és rugalmasságot biztosít a szöveteknek. A bőrt jól hidratálja, sok kozmetikai termékben meg is található. 40 éves kor felett termelődése a felére, 60 éves korra pedig, negyedére csökken.

Az öregedés elleni harcban jól alkalmazható a hyaluronsav visszajuttatása a bőrbe, injekciós technikával, melynek során, közvetlenül a ráncok alá juttatva, annak térfogatát pótolja, tehát természetes módon simítja ki a ráncokat.

Az eljárás előnye, hogy minimális fájdalommal jár és nagyon rövid időt vesz igénybe, akár egy munkahelyi ebédszünetben elvégeztethető, valamint az invazív műtétekhez képest gyorsabb  felépüléssel és sokkal kevesebb szövődménnyel jár.

Az eredmény látványos, arcunk megfiatalodik, feszes és hidratált lesz, kb. 6-18 hónapig- a beadott készítménytő függően, utána a hyaluronsavas ráncfeltöltést ismételni kell.

Hyaluronos arckontúrozás

Arckontúrozás kifejezést akkor használjuk, ha a bőrön kitöltő eljárások kombinációját együttesen végzik az arc természetes kontúrjának kialakításához. Elsődleges célja az arc szimmetriájának helyreállítása a kontúrok elsimítása, az elveszett volumen pótlása, bőr feszességének és rugalmasságának növelése, a megereszkedett szövetek megemelése.

A területek jellemzően az arc, az áll és az állkapocs vonala, de nem minden esetben kell mindhárom területen elvégezni, és az egyes személyek számára szükséges töltőanyag mennyisége is teljesen változó lehet. Az arckontúrozás leginkább dermális töltőanyagok, ránctalanító injekciók (Botox) és bioszálas bőrfeszesítés kombinációjával érhetők el.

Kérj személyes konzultációt, hogy megtudd, végezhető-e nálad Hyaluronsavas ráncfeltöltés.

Felépülési idő: Nincs
Fájdalom: ●○○○○
Kezelési idő: 30 – 45 perc

A kezelést megelőző konzultáción testreszabott kezelési tervet kapsz magasan képzett orvosainktól, akik a legújabb esztétikai technológiák és kezelések élvonalában vannak. A konzultáció során szakképzett orvosaink teljeskörű tájékoztatást nyújtanak a kezelésről, ellenjavallatokról, várható eredményekről és a lehetséges mellékhatásokról.

Tisztítás és fertőtlenítés.  Ezután a kezelés elvégzése, mely során a hialuronsavas feltöltőanyagot vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk a bőrbe. Mindez 30-60 percet vesz igénybe.

A kezelés után előfordulhat:

 • Bőrpír a kezelési területen, amely általában 24 órán belül megszűnik
 • A kezelési terület duzzadása, amely általában három-hét napon belül megszűnik
 • Kisebb hematóma, bevérzés a szúrás helyén, amely általában 3-7 nap alatt felszívódik
 • Érzékenység, amely általában két-öt nap alatt megszűnik, az idővel javulva
 • Lokális fájdalom, enyhe vagy közepes, általában két-öt nap alatt megszűnik, az idővel javul

A Hyaluronsavas ráncfeltöltést követően javasolt a kezelt terület hűtése 1-2 napig, mely elősegíti az esetleges duzzanat visszahúzódását. Az injekció beadásának helyét tisztán kell tartani. Közvetlenül a kezelés után az arckezeléseket, a terület nyomkodását, masszírozását kerülni kell. Az első 24 órában a túlzott testmozgást és hőhatást, valamint szolárium, szauna használatot kerülni kell.

 • Allergia
 • Fertőző bőrbetegség, herpesz
 • Terhesség és szoptatás
 • Bizonyos gyógyszerek szedése
 • Alvadási zavarok
 • Autoimmun betegsége

Annak biztosítása érdekében, hogy boldog és elégedett legyél a kívánt eredményekkel, két hét után ajánlott kontrollvizsgálatra visszajönni. Egészséged és jóléted prioritás számunkra. Ha a kezeléssel kapcsolatosan bármi probléma felmerülne, kérjük azonnal vedd fel a kapcsolatot klinikánkkal.

1stderm - Érezd jól magad a bőrödben

Tapasztald meg velünk a legújabb esztétikai technológiákat és technikákat, amit mindenki saját egyéni igényeihez igazítva biztosítunk.
Szakértő kezekkel irányítva, gondoskodó környezetben képessé válhatsz arra, hogy a legjobb formád hozd, és a lehető legjobban érezd magad.

Hogy mindig maradj olyan fiatalos, mint amilyennek érzed magad, számos kezelés közül választhatsz