Szemhéjplasztika, a legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás nők számára - 1stderm

Szemhéjplasztika, a legnépszerűbb plasztikai sebészeti eljárás nők számára

Szemhéjplasztika

A szemhéjplasztika az egyik legnépszerűbb női kozmetikai műtét, ami magában foglalja a felső és az alsó szemhéj átformálását a fiatalosabb megjelenés érdekében. A szemhéjplasztikai műtét során a szakorvos kijavíthatja a lelógó szemhéjakat, a szem alatti táskákat és egyéb kozmetikai problémákat. Egyes esetekben a szemhéjplasztika visszaállíthatja az arc szimmetriáját is.

Milyen kockázatokkal jár a szemhéjplasztikai műtét?

A szemhéjplasztikai műtétekkel csak akkor társul kockázat, ha nem szakemberekkel végeztetik el. Ezek közé tartozik a hegesedés, fertőzés, vérzés, duzzanat, véraláfutás és zsibbadás. Ezenkívül az eljárás után keloid hegek kialakulására is van esély. Mi, a 1stderm bőrgyógyászati klinikán tapasztalt szakorvosokkal dolgozunk, így velünk biztos kezekben van, és nem kell aggódnia az esetleges kockázatoktól.

Mit tartalmaz a szemhéjplasztika?

A tipikus szemhéjplasztika a szem alsó széle mentén bemetszést tartalmaz. Ez lehetővé teszi a sebész számára, hogy hozzáférjen az alatta lévő zsírpárnához. A zsírpárna eltávolítása után a bőrt visszahúzzuk, és a felesleges bőrt levágjuk. Végül az új bőrt a helyére varrjuk.

Miért választják a nők a szemhéjplasztikát más eljárások helyett?

Számos oka van annak, hogy a nők a szemhéjplasztikát választják más kozmetikai eljárások helyett. Először is, az eljárás viszonylag egyszerű és gyors. Általában kevesebb, mint 60 percet vesz igénybe. Másodszor, az eredmények természetesek és tartósak. Harmadszor, az eljárás befejezése után apró hegek maradhatnak ugyan, de szépen, gyorsan gyógyulnak. Negyedszer, a gyógyulási időszak minimális. Végül, a szemhéjplasztikát a szakorvosok egyöntetűen biztonságosnak tartják.

Mit várhatok el a szemhéjplasztikai sebésztől?

Mielőtt eldönti, hogy belevág-e a szemhéjplasztikai műtétbe, gondolja át, mit szeretne elérni. Ha elégedetlen a szeme megjelenésével, a szemhéjplasztika megfelelő lehet az Ön számára. Gondolja át azt is, mennyi pénzt szeretne az eljárásra költeni. Egy tapasztalt szemhéjplasztikai sebész konzultációja segít eldönteni, hogy a szemhéjplasztika megfelelő-e az Ön számára. A konzultáció során megbeszéli céljait, elvárásait. Ezenkívül alaposan megvizsgálja a szemét és a szemhéját. Ez lehetővé teszi számára, hogy javaslatokat tegyen Önnek a legmegfelelőbb szemhéjplasztikai műtét típusára vonatkozóan.

Megosztás:
advanced-floating-content-close-btn